Predstavljanje drame ''Snađi se, druže!'' Silvane Dragun

''Snađi se, druže!'' - Silvana Dragun

Javno čitanje i predstavljanje drame ''Snađi se, druže!'' Silvane Dragun

koje se organizira na programu 3. Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK fest u srijedu, 15.04.2014. s početkom u 19,30 sati, u Gradskom kazalištu mladih,Trg Republike 1, Split.

Drama ''Snađi se, druže!'' predstavlja političku satiru s elementima antidrame koja propitkuje aktualna društveno-politička zbivanja. Dok se ljevica i desnica iz petnih žila bore za naklonost birača, Mister Zeus iz Bankarske unije traži od budućeg premijera da mu preda državnu imovinu i obiteljsko srebro. Jedina koja mu se kadra suprotstaviti i zaustaviti pljačku hrvatskog naroda je Anđa Hajduk, liderica pokreta Zdrava zemlja. Ova urnebesna komedija otkriva svu patologiju hrvatskog društva, a čitatelj će u njoj prepoznati mnoštvo ''bisera'' naših političara koji čim dođu na vlast promijene stav i držanje.

Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Goran Dodig (psihijatar),  Rade Perković (glumac i bivši ravnatelj HNK Split) i Zoran Bošković (nakladnik). Odabrane tekstove čitat će glumci Ivana Giove Župa, Marijan Grbavac i Petar Buljević.

Knjiga se može naručiti kod nakladnika na mail naklada.boskovic@gmail.com