Dramski ansambl

Dramski ansambl

prof. Silvana Dragun, dipl. dizajnerica, prof. filozofije i religiskih znanosti, ravnateljica Dramskog studija ''Ilirik''.
Diplomirala je industrijski dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 1998., a na nakon toga filozofiju i religijske znanosti na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu. Živi i radi u Splitu. Piše drame, eseje, scenarije, slika. U slobodno vrijeme još se bavi grafičkim dizajnom, dramaturgijom, scenografijom i novinarstvom. Objavila je tri knjige, zbirku pjesama ''Aureola'', zbirku eseja ''Sloboda na kušnji'' i komediju ''Snađi se, druže''. 2002. je dobila nagradu ''Veritas'' za najbolju kratku priču, a 2014. je dobila 3. nagradu ''Stjepan Kranjčić'' za monodramu ''Feniks''.

Bruno Pavić, filmski redatelj i zamjenik ravnateljice. Rođen je 1988. u Zagrebu. Diplomirao je Film i Video i magistrirao na MA studiju Filma na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Za vrijeme studija sa svojim video radovima sudjelovao je na grupnim studentskim izložbama, te osvojio nagradu („Watching" u sklopu izložbe „Svijet Charlesa Dickensa"). 2014. godine imao je samostalnu izložbu video radova u  Labinu na Art koloniji. Uz eksperimentalnu video umjetnost, bavi se igranim i dokumentarnim filmom. Autor je filma diplomskog filma ''Vlog'' koji je konkurirao na Pulskom filmskom  festivalu 2014. i debitantskog dokumentarca ''Vertikala jednog grada'' koji se radi u produkciji Dramskog studija Ilirik.

Rubina Sarajlić, akademska glumica i dramska pedagoginja

Suradnici:

prof. dr.sc. Vlatko Perković, (Klis 1936.) je doktor kazališnih znanosti, dramaturg, teatrolog, književnik i redatelj, voditelj stručnih seminara.

Rade Perković, kazališni glumac i redatelj, bivši intendant HNK u Splitu

Ivana Župa, akademska glumica

Senka Baruška, koreografkinja

Milan Zdravković, glumac

Gradsko kazalište ''Mali princ'' Omiš

Plesni ansambl Glazbene mladeži Split

Kazalište Tau, Zadar

Croatian(HR)English (United Kingdom)
Podržite naše projekte donacijom na žiro račun 2330003-1100408467 (Splitska banka)

Prijave